Een eigen kledingstijl vinden: stijladvies voor dames

Mode is zo veel meer dan alleen kleding. Mode onderstreept ons karakter en drukt onze persoonlijkheid uit. Daarom willen we u vandaag een kort overzicht van de verschillende kledingstijltypen geven.

Welke kledingstijl past bij mij? Modestijlen in een overzicht

Sommigen kopen liever casual basics dan aparte, trendy items. Anderen houden van strakke lijnen in plaats van veel poeha. Weer anderen geven de voorkeur aan romantisch en vrouwelijk. Of zelfs een beetje extravagantie. Op het gebied van de mode bestaan (bijna) geen grenzen. Met ons stijladvies willen we u helpen uw geheel eigen kledingstijl te vinden. Hieronder stellen we u 4 stijlrichtingen voor en tonen we u stijlvolle kledingstukken en geven we u combinatie- en stylingtips.

Houdt u van zachte kleuren en romantische details zoals ruches, kant, sierkralen of volants? Dan is wellicht de vrouwelijk-romantische stijl wat u zoekt. Lees hier waardoor deze stijl wordt gekenmerkt.

Het sportieve type houdt van los en ongecompliceerd: vlotte shirts, jeans en sneakers zijn hier absolute favorieten – lees hier meer over deze stijl!

De casual look combineert trendy patronen, kleuren en modellen met alledaagse styling. Wie dus van comfortabel en vlot, maar ook van chic houdt, is hier aan het juiste adres.

Zijn cleane looks en simpele basics te saai voor u? Mag het in plaats daarvan gerust een beetje extravagant en chic zijn, maar tegelijkertijd sportief en trendy? Dan zult u zich thuis voelen bij de sportief-moderne stijl!

In 3 stappen naar een eigen kledingstijl

aar om uw eigen kledingstijl te vinden, hoeft u eigenlijk maar 3 vragen te beantwoorden:
1. Wat ga ik vandaag doen en welke kleding is daarvoor het meest geschikt?
2. Wat vind ik belangrijk bij kleding: moet die vooral comfortabel en praktisch zijn of toch liever speels en voorzien van decoratieve details?
3. Draag ik gewoon wat ik leuk vind of ben ik een hartstochtelijke modefan die altijd precies weet wat op dat moment in is en geen trend wil missen?

Aan de hand van deze vragen moet u kunnen bepalen welke van de genoemde stijlen bij u past. Meer tips over de ontwikkeling van een eigen stijl vindt u op de desbetreffende stijlpagina's!

Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image