ueber uns banner

Over ons

Kwaliteit, met liefde gemaakt - 100 jaar

De ontstaansgeschiedenis van ons bedrijf begint 100 jaar geleden in een kleine winkel in het Beierse Reuth. Van daaruit verstuurde de gediplomeerde timmerman Josef Witt voor het eerst textiel, voordat hij in 1913 naar het naburige Weiden vertrok. De eenmanszaak van het jaar 1907 is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ongeveer 3.700 medewerkers. De Witt-Gruppe is met 11 merken actief in 10 landen en is een van de toonaangevende postorderbedrijven voor mode voor 50-plussers in Europa.

ueber uns 1

ueber uns 2

Om onze klanten dag na dag - tevreden te stellen

Werken er bij het bedrijf ongeveer 3700 personen, waarvan 75% vrouwen, vanaf de inkoop tot de verzending
Worden er op piekmomenten ongeveer 140.000 pakketten per dag verstuurd
Worden er jaarlijks in totaal enkele honderden miljoenen catalogi verstuurd
Ontvangen 21 miljoen klanten regelmatig catalogi
Om u over ons actuele modeaanbod te informeren, gebruiken wij voornamelijk de catalogus, maar wij benutten natuurlijk ook de mogelijkheden die internet ons biedt.

Bedrijfsfilosofie‬

Op het eerste gezicht herinnert er maar weinig aan onze bescheiden start, maar ons bedrijf is de succesformule van onze oprichter tot de dag van vandaag trouw gebleven.
Net als Josef Witt 100 jaar geleden, weten wij precies wat onze klanten willen en bieden wij hen individuele service, een uitstekende pasvorm en een bovengemiddelde prijs-kwaliteitverhouding. Deze grondbeginselen vormen de rode draad door de geschiedenis van de Witt-Gruppe, die verweven is met de geschiedenis van postorderbedrijven in Duitsland. Onze belangrijkste doelgroep zijn vrouwen vanaf 50 jaar. De nadruk van het assortiment ligt op draagbare mode en lingerie voor vrouwen vanaf 50 jaar, aangevuld met herenkleding en schoenen. Onze producten vallen op door de degelijke uitvoering, het smaakvolle ontwerp, en de flatteuze en comfortabele coupes, die een perfecte pasvorm en een optimaal draagcomfort bieden.

ueber uns 3

ueber uns 4

Hier staan wij voor

  • Individuele service

  • Uitstekende pasvorm en maatkeuze

  • Een bovengemiddelde prijs-kwaliteitverhouding

Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image