Gilets

389

Gilet voor dames online shoppen bij Witt!

Als er één kledingstuk uw outfit afrondt, dan is het wel de gilet! Een gilet geeft nèt die extra flair aan uw outfit. Het is een vestje of een jasje zonder mouwen, die u nonchalant over uw kleding kunt dragen. U kunt deze gilet bijvoorbeeld combineren met een top, zowel met lange als met korte mouwen. Ook kunt u het dragen over een trui. Een gilet past bij veel gelegenheden en zo zijn er dan ook verschillende stijlen te vinden in onze online shop. Witt heeft een gilet voor de vrije tijd, maar ook een gilet voor een formele gelegenheid waarbij u er graag netjes en stijlvol uitziet. Een gilet kunt u bestellen in verschillende stijlen. Zo bieden wij u gilets met knoopjes, met een rits of helemaal geen sluiting aan. Daarnaast heeft u een brede keuze aan kleuren en dessins. Bij Witt kunt u geweldig goed online winkelen voor een leuk en modieus gilet!

Online winkelen en voor iedere vrouw een passend gilet bij Witt

Een gilet is ideaal voor de Nederlandse vrouw. Het staat immers ontzettend leuk, en biedt u een extra laag voor de welbekende Nederlandse dagen waarop het niet koud maar ook niet warm is. Witt heeft gilets in het assortiment gemaakt van verschillende stoffen. Zo kunt u voor een sportief gilet kiezen, waarbij er een klein donsje in de voering zit, maar u kunt ook voor het klassieke model gaan; de getailleerde gilet in een zakelijk tintje als donkerblauw, zwart of grijs. Een gilet is ontzettend modieus; wanneer het buiten twijfelachtig weer is, kunt u de gilet stijlvol combineren met uw gewenste outfit. Wanneer u heerlijk op het terras zit met een vriendin, te genieten van de laatste zonnestralen die de herfst u kan bieden, is het ideaal. Ook als u een ontspannen boswandeling gaat maken kunt u de gilet perfect dragen. Ravotten met uw (klein)kinderen kunt u ook zeer gemakkelijk met de gilets van Witt. Door het ontbreken van de armen, heeft u immers alle ruimte om u te bewegen. Praktisch èn modieus, bij Witt!

Bent u toch op zoek naar iets warmers?

Vindt u een gilet toch nog iets te fris, maar wilt u ook geen jas dragen? Dan kunt u kiezen voor een fleece vest of een bodywarmer. De bodywarmer is een ietwat sportievere variant, en deze is ook iets dikker gevoerd, waardoor u het minder snel koud krijgt. Een fleece vest is daarentegen helemaal verwarmend, alleen heeft deze variant lange mouwen. U kunt bij Witt geheel zelf uw stijl samenstellen! Kies wat voor u het prettigst aanvoelt. Wij zorgen ervoor dat het netjes bij u thuis bezorgd wordt!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image