Levering en retourneren

Uw bestelling wordt door PostNL bij u thuis bezorgd. Bent u niet thuis? Dan bezorgt PostNL het pakket bij de buren. Lukt dit niet, dan kunt u de eerst volgende werkdag vanaf 15:00 uur uw pakket ophalen bij een PostNL locatie.

Eco-komplete levering

Milieuvriendelijk en duurzaam! Als alle artikelen van uw bestelling leverbaar zijn, worden deze meteen in 1 zending binnen ongeveer 3 - 4 werkdagen verstuurd. Is niet alles meteen voorradig, reserveren wij de gewenste artikelen tot de bestelling compleet is. Echter op zijn laatste na 3 weken verlaat uw pakket ons magazijn. Zijn dan niet alle artikelen leverbaar, ontvangt u de bestelling in delen.

Directe levering:
De artikelen van uw bestelling die direct leverbaar zijn, worden u direct toegezonden. Als niet alle artikelen meteen leverbaar zijn ontvangt u een nalevering of naleveringen zo gauw de artikelen wel leverbaar zijn.

Gewenste levertermijn (zonder bijkomende kosten)

Indien u een speciale levertermijn wenst, die minstens een week na uw bestelling ligt, is dat geen probleem. U kunt gewoon de week aangeven wanneer wij moeten leveren. Bij uw bestelling moet u dan de eerste werkdag van de bewuste week aangeven.

Servicepunt van PostNL

Als u vaak niet thuis bent kunt u uw bestelling afhalen bij een van de meer dan 2.000 Servicepunten van PostNL. U heeft 7 dagen de tijd om binnen de openingstijden uw pakket af te halen. Denk er bij het afhalen aan dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt.


Retourneren

Iets terugsturen? Geen probleem! Bij ons heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze tijd kunt u via een van de 2500 servicepunten van PostNL retourneren. Vergeet u daarbij niet het meegezonden retouretiket op uw paket te plakken of het onderstaand retouradres te vermelden. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u de reden voor uw retourzending op het retourformulier aangeeft, zodat wij ons aanbod voor u verder kunnen verbeteren.

Voeg geen retourzendingen samen - stuur de artikelen in de ontvangen verpakking met documenten terug. De reden hiervoor is de opslag in diverse logistieke centra.

Heeft u moeite daarmee, kunt u altijd onze klantenservice via het contactformulier op onze internetpagina of telefonisch contacteren.

Zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft gemeld het product retour te willen sturen restitueren wij alle gedane betalingen (indien u alle producten retourneert en u heeft gekozen voor de standaard verzendmethode, restitueren wij tevens de verzendkosten). Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij het product hebben ontvangen of u aantoont het product te hebben verstuurd.

Onder ons service nummer 043 – 700 12 42 kunt u de levering van uw product regelen.

Leveringsgebied
Wij leveren onze producten alleen in Nederland.

Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image