Levering en retourneren

Uw bestelling wordt door PostNL bij u thuis bezorgd. Bent u niet thuis? Dan bezorgt PostNL het pakket bij de buren. Lukt dit niet, dan kunt u de eerst volgende werkdag vanaf 15:00 uur uw pakket ophalen bij een PostNL locatie.

Eco-komplete levering

Milieuvriendelijk en duurzaam! Als alle artikelen van uw bestelling leverbaar zijn, worden deze meteen in 1 zending binnen ongeveer 3 - 5 werkdagen verstuurd. Is niet alles meteen voorradig, reserveren wij de gewenste artikelen tot de bestelling compleet is. Echter op zijn laatste na 3 weken verlaat uw pakket ons magazijn. Zijn dan niet alle artikelen leverbaar, ontvangt u de bestelling in delen.

Directe levering:
De artikelen van uw bestelling die direct leverbaar zijn, worden u direct toegezonden. Als niet alle artikelen meteen leverbaar zijn ontvangt u een nalevering of naleveringen zo gauw de artikelen wel leverbaar zijn.

Gewenste levertermijn (zonder bijkomende kosten)

Indien u een speciale levertermijn wenst, die minstens een week na uw bestelling ligt, is dat geen probleem. U kunt gewoon de week aangeven wanneer wij moeten leveren. Bij uw bestelling moet u dan de eerste werkdag van de bewuste week aangeven.

Servicepunt van PostNL

Als u vaak niet thuis bent kunt u uw bestelling afhalen bij een van de meer dan 2.000 Servicepunten van PostNL. U heeft 7 dagen de tijd om binnen de openingstijden uw pakket af te halen. Denk er bij het afhalen aan dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt.


Retourneren

Iets terugsturen? Geen probleem! Bij ons heeft u een bedenktijd van 100 dagen. Binnen deze tijd kunt u via een van de 2500 servicepunten van PostNL retourneren. Vergeet u daarbij niet het meegezonden retouretiket op uw paket te plakken of het onderstaand retouradres te vermelden.

retouradres: WITT international
Antwoordnummer 35000
8000 ZE Zwolle

Wij zouden het op prijs stellen wanneer u de reden voor uw retourzending op het retourformulier aangeeft, zodat wij ons aanbod voor u verder kunnen verbeteren.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht

Voeg geen retourzendingen samen - stuur de artikelen in de ontvangen verpakking met documenten terug. De reden hiervoor is de opslag in diverse logistieke centra.

Heeft u moeite daarmee, kunt u altijd onze klantenservice via het contactformulier op onze internetpagina of telefonisch contacteren.

Zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft gemeld het product retour te willen sturen restitueren wij alle gedane betalingen (indien u alle producten retourneert en u heeft gekozen voor de standaard verzendmethode, restitueren wij tevens de verzendkosten). Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij het product hebben ontvangen of u aantoont het product te hebben verstuurd.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie
heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Onder ons service nummer 043 – 700 12 42 kunt u de levering van uw product regelen.

Leveringsgebied
Wij leveren onze producten alleen in Nederland.

Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image