De perfecte jeans voor elke vrouw bij Witt!

Een paar jeans – een item wat al jaren het meest populaire kledingstuk is. Een echte tijdloze klassieker, die met elk ander kledingstuk te combineren is. Het kledingstuk is al jaren oud maar is nog altijd even populair. Sterker nog; het lijkt alleen maar populairder te worden. Er zijn steeds meer modellen te koop; in allerlei vormen, kleuren en zelfs met opdruk. Toch zijn de klassieke blue jeans bij de meeste vrouwen het meest geliefd. U kunt de jeans perfect combineren met simpele dames shirts, elegante blouses, het een chique touch geven door een blazer toe te voegen, een lekkere trui dragen voor een nonchalante en casual look en u kunt tegenwoordig zelfs jeans combineren met jeans; denkt u hierbij bijvoorbeeld aan jeans met een stoer spijkerjack.

Hierbij maakt het niet uit dat de kleuren van het spijkerjack en de jeans wellicht van elkaar afwijken; tegenwoordig is dat juist erg stijlvol.

Van klassiek tot modern – allerlei modellen bij Witt!

Ondanks dat de klassieke jeans nog altijd op nummer 1 staat, worden er hedendaags steeds meer moderne tinten aan de klassieker gegeven. Zo kunt u jeans in verschillende kleuren kopen, zijn ze versierd met steentjes of glitters, hebben ze een printje en zijn de zakken versierd met patronen. Neemt u eens een kijkje in onze webshop. Ons aanbod omvat meerdere modellen in allerlei tinten, kleuren en dessins, zodat u voor elke gelegenheid de perfecte jeans kunt vinden.

Jeans voor ieder figuur bij Witt

Iedere vrouw is verschillend en heeft een verschillend figuur. Bij Witt weten we dat en daarom hebben wij veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van onze jeans. Wij hebben ervoor gezorgd dat de naden perfect lopen en onze jeans alle details bevat die nodig zijn voor een perfecte pasvorm. Door middel van het gebruik van de juiste stoffen, hebben onze jeans het ultieme draagcomfort. De meeste van onze jeans modellen beschikken ook over een elastische band bij de buik, waardoor het ‘buik-weg-effect’ gecreëerd wordt. Hierdoor zal u er altijd stralend uitzien! Ook voor de dames met een maatje meer hebben wij jeans met de perfecte pasvorm. Wij maken immers geen onderscheid. Zo is er voor elke dame het geschikte paar jeans.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image