Startpagina/Dames/Ondergoed/Sokken & kousen

Sokken en kousen voor elke dag bij Witt

Iedere dame weet dat het ontzettend handig is om genoeg sokken en kousen in huis te hebben. U heeft ze bijna elke dag nodig. In de zomer draagt u vaak slippers en instappers waarbij u niet per se sokken en kousen nodig heeft, maar wanneer het weer tijd is voor dichte schoenen, gaat de sokkenlade weer open! Sokken worden voornamelijk gedragen in lage schoenen of laarsjes. U kunt hierbij ook nog de keuze maken tussen korte sokken en lange sokken. Deze sokken zijn zacht en dik en bieden u extra steun. Bovendien weerhoudt een goed paar sokken uw voeten van nare geurtjes; wanneer u besluit geen sokken in uw schoenen te dragen, gaan uw voeten namelijk zweten. Dit zweet kan zich niet opslaan in de sokken, en dus wordt het opgeslagen in de schoenen. Hierdoor blijven uw schoenen altijd een naar geurtje houden.

In de zomer dragen de meeste dames jurken en rokken. Dat de zomer weer voorbij gaat, betekent dat nog niet dat u geen rokken en jurken meer kunt dragen! Jurken en rokken kunt u namelijk in elk seizoen dragen, als u het maar op de juiste manier doet. U kunt uw zomerse rokken en jurken in de herfst combineren met een panty. Een panty is niet zo dik en kan dus nog prima in de herfst, want ook dan kan het nog best lekker zijn! Vindt u het toch een beetje te fris worden? Of is het al winter en zou u toch nog graag een jurk of rok willen dragen? Dan kunt u uw rokken en jurken dragen in combinatie met een maillot. Een maillot is immers een stuk dikker qua stof en deze houdt uw benen warm. Vindt u dat nog te fris, dan heeft Witt ook nog een thermomaillot in het assortiment! Met deze thermomaillot, bent u geheel verzekerd van warme benen!

Witt heeft een breed assortiment aan sokken en kousen. Hierdoor hoeft u niet langer verder te zoeken; u kunt bij Witt terecht voor al uw sokken en kousen! Voor extra steun kunt u in onze categorie ‘sokken’, een brede selectie vinden aan steunkousen.

Witt beveelt aan:

Heeft u onze categorie ‘gezondheid’ al ontdekt? Wij verkopen namelijk niet alleen sokken en andere dameskleding, maar ook gezondheidsartikelen die u een handje helpen bij uw dagelijkse bezigheden.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image