Badjassen

91

Een heerlijke badjas voor dames online bestellen bij Witt!

Een badjas is misschien wel het fijnste kledingstuk ooit! Dit kledingstuk draagt u namelijk alleen wanneer u gaat ontspannen. Het heeft dus niets te doen met de drukke dagen, avonden, werkdagen en uitjes; zodra u in uw badjas bent, weet u dat u kunt ontspannen. Een badjas kunt u op veel momenten dragen. Heerlijk is het, wanneer u net wakker wordt op zondagmorgen, rustig uw bed uitstapt en uw badjas over uw nachtkleding aantrekt. U kunt lekker genieten van een ontbijtje en een kopje koffie of thee, terwijl u even helemaal nergens aan denkt.

Gaat u een heerlijk dagje met een vriendin of met uw partner naar de sauna of een thermen? Dan is de badjas ideaal! U kunt nadat u helemaal ontspannen de Finse sauna uitkomt, uw badjas aantrekken en naar het thermen café gaan voor fris water en een verse muntthee.

Eventueel hebben wij ook een saunakilt in ons assortiment; deze is speciaal ontwikkeld voor een dagje sauna. Kom tot rust in een badjas van Witt en u voelt zich weer als herboren!

Wanneer u thuiskomt van een drukke dag en even helemaal niets aan uw hoofd wilt, wilt u gewoonweg even heerlijk ontspannen. Trek dan uw kleding uit, trek uw badjas en een paar pantoffels aan en maak een kop heerlijke kruidenthee. Even ontspannen in de avond is nodig om uw hoofd leeg te maken van de drukke dag. Zo kunt u daarna heerlijk slapen en bent u de volgende dag weer fit. Dit kan perfect in een badjas van Witt!

Wanneer u fris uit de douche of uit een heerlijk ontspannen lavendelbad komt, is het ontzettend prettig om uw badjas aan te trekken. U hoeft zich niet gelijk geheel aan te kleden; uw badjas bedekt uw lichaam perfect en houdt uw lichaamswarmte vast na het opwarmen.

Badjas van allerlei materialen bij Witt!

Een badjas kan van verschillende materialen worden gemaakt. Traditioneel is de badstof badjas; deze is vrij dik van stof en lekker zacht aan uw lichaam. Tegenwoordig zijn er varianten op de badjas. Zo kunt u een badjas bij ons bestellen van satijn; een dunne glimmende stof die ervoor zorgt dat u er ontzettend elegant en vrouwelijk uitziet. Bovendien hebben wij een badjas van katoen; een wat dunner model die perfect is voor de zonnige maanden. Een badjas kunt u immers gedurende het hele jaar dragen. U kunt uw badjas kiezen naar uw eigen smaak. Wij hebben vele verschillende modellen met allerlei kleuren en prints. U kunt voor een basismodel badjas gaan in een neutrale kleur, maar er zijn ook badjassen in leuke bloemenprints, met streepjes of met andere dessins te vinden. Neemt u een kijkje en kies die badjas die het beste bij uw wensen aansluit!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image