Menu
WITT international

Mode, die van mij houdt. ❤️

Jurken

447
Sortering
Verder

Een feminiene uitstraling door de jurken van WITT International

Geen ander kledingstuk straalt zoveel vrouwelijkheid uit als de jurk. Jurken zijn belangrijk voor iedere garderobe van de vrouw. Er zijn zeer veel verschillende varianten: lange jurken, korte jurken, jurken met een ronde hals, V-hals of boothals, recht afgesneden jurken of a-symmetrisch; WITT International heeft een groots assortiment aan jurken voor elke vrouw!

Mooie jurken voor de zinderende zomeravonden

In de zomer kan de temperatuur in Nederland nogal uiteenlopen. Vaak is er sprake van een hittegolf, waarbij iedereen een dagje uit gaat, lekker op het terras gaat zitten of een buurtbarbecue geeft. De zomer is daarom ook het ideale seizoen voor jurken van WITT International! Jurken zijn lekker luchtig en ontzettend makkelijk aan te trekken. U hoeft niet al teveel moeite te doen, waardoor u het ook minder snel warm krijgt, want op warme dagen zoals in de zomer, kan het soms wel erg warm zijn.

Of u nu met uw gezin een dagje naar de dierentuin gaat, heerlijk op het terras een drankje drinkt met uw beste vriendin, of met vakantie bent; jurkjes zijn de ideale kledingmatch!

Ook in de herfst en de winter uw jurken dragen met de juiste kleding van WITT International!

Dat het buiten wat frisser wordt en de verwarming langzamerhand weer aan moet, betekent niet dat u uw zomerkleding niet meer kunt dragen. Dit geldt in het speciaal voor jurken. Jurken kunt u heel gemakkelijk nog dragen wanneer het wat kouder is. Zo kunt u uw fleurige jurken combineren met een panty of een maillot; daarbij kunt u natuurlijk zelf de dikte bepalen. Met leuke laarsjes eronder staat dit hartstikke stijlvol. Vindt u dat alsnog te fris? Dan kunt u uw jurken combineren met een jasje of een blazer. Een casual spijkerjack of leren jack verandert uw jurk in één klap van zoet en vrouwelijk naar stoer en vrouwelijk. Een net jasje of een nette blazer zorgt er daarentegen voor dat uw jurk een nettere uitstraling krijgt. Zo kunt u uw jurken ook perfect dragen naar kantoor.

WITT International beveelt aan:

Heeft u nog niet genoeg geshopt? Wilt u uw outfit graag compleet maken na het zien van al deze jurken? In ons assortiment hebben wij perfect passende schoenen, een panty en een maillot en vele jasjes en blazers die uw jurken een extra oppepper geven. Bovendien hebben wij ook vele accessoires die u wellicht nog die extra boost kunnen geven. Voor uw gehele garderobe, voor elk seizoen en elke dame, kunt u bij ons terecht: WITT International – veelzijdig en compleet!

Nieuwsbrief
  • Actuele koopjes
  • Exclusieve aanbiedingen & waardebonnen
  • Gratis verzending
Aanwijzing inzake gegevensbescherming
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een Gratis verzending!
Aanwijzing inzake gegevensbescherming
Newsletter Banner Image