Mooie tankini voor een perfecte zomer bij Witt

De tankini is de ideale mix tussen het badpak en een bikini. Het bestaat uit een broekje en een top die reikt tot net iets voorbij de navel. Voor de dames die liever hun buik bedekt hebben tijdens het zonnen of zwemmen, is de tankini de ideale tussenweg! Gaat u binnenkort met vakantie naar een warm oord? Dan wilt u vast en zeker gebruik maken van een zwembad of de zee. Heerlijk ontspannen genieten van de zon en het water kan met een tankini van Witt! Geniet van een hoogwaardige kwaliteit met een perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort. Zwemmen en zonnen was nog nooit zo leuk! Witt biedt u vele modellen van de tankini aan. Zo kunt u verschillende prints en kleuren kiezen, geheel naar uw smaak. Ontdek ons ruime assortiment nu en kies de perfecte tankini voor uw zomer!

De tankini - ideaal en zeer praktisch

Wanneer u een badpak gewend bent, weet u vast wel hoe lastig dit soms kan zijn. Met een badpak blijft alles zeer goed op zijn plaats, maar wanneer u gebruik moet maken van het toilet zult u toch uw gehele badpak uit moeten trekken. Ook als u uw badpak onder uw kleding draagt, bent u genoodzaakt al uw onderkleding uit te trekken. Dit kan als zeer onpraktisch worden ervaren. Een bikini heeft daarentegen ook weer zo haar nadelen. Zo is het overgrote deel van uw lichaam ontbloot en sommige dames voelen zich hier niet zeker in. Bovendien kan het bij een bikini nog weleens voorkomen dat het topje verschuift of niet strak genoeg zit. Een tankini heeft daarentegen de oplossing voor beide probleemgevallen! De tankini is de ideale mix tussen eerdergenoemde en u kunt gemakkelijk alles doen wat u wilt. Een tankini van Witt is bovenal ontzettend modieus! U vindt de leukste modellen van de tankini in ons assortiment.

Tankini voor een sportieve middag bij Witt

De tankini is niet alleen uitermate geschikt voor een zonvakantie, maar ook voor een sportieve activiteit. Wanneer u graag gaat zwemmen in het overdekte zwembad bij u in de buurt, kunt u de tankini perfect dragen! Of u nu graag banen zwemt, waterpolo speelt of meedoet aan een uurtje wateraerobics; in ons assortiment vindt u de geschikte tankini voor elke activiteit! De tankini blijft goed op haar plaats en u kunt uzelf vrij bewegen in het water. Voel u als een vis in het water in een tankini van Witt!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image