Badslippers voor frisse voeten bij Witt

Mensen die regelmatig in het zwembad komen hebben waarschijnlijk wel een paar badslippers in hun kast liggen. Of u nu regelmatig banen zwemt, aan waterpolo doet of zo eens in de zoveel tijd voor uw plezier gaat zwemmen; een paar badslippers is eigenlijk onmisbaar. Een goed paar badslippers behoort erg comfortabel te zijn. Witt biedt u optimaal draagcomfort met onze badslippers! Bovendien garanderen wij u frisheid en hygiëne; in zwembaden kunt u namelijk gemakkelijk nare bacteriën oplopen die u liever niet wilt. Met badslippers van Witt beschermt u uw voeten tegen nare schimmels. U voelt zich optimaal fris met badslippers van Witt. Badslippers zijn beter voor het zwembad dan normale slippers. De kans dat u uitglijdt is groter met normale slippers omdat u daar veel minder grip op heeft. Badslippers hebben een anti-slip zool en een voetenbed met extra grip, zodat u niet bang hoeft te zijn dat u uitglijdt!

Hippe badslippers voor dames en heren bij Witt

In ons assortiment vindt u badslippers die u net dat beetje extra kunnen geven. Bij badslippers draait het natuurlijk vooral om de functionaliteit. Ze horen te doen wat ze moeten doen. Met badslippers van Witt bent u verzekerd van badslippers van hoogwaardige kwaliteit zodat u optimale grip heeft. Bovendien bieden wij u deze badslippers aan in de leukste kleuren en modellen! Badslippers met alle kleuren van de regenboog, met de mooiste motieven en leuke bandjes zorgen ervoor dat u er zelfs op badslippers ontzettend modieus uitziet. Onze badslippers zijn gemaakt van verschillende materialen. U kunt gemakkelijk de badslippers naar uw keuze kiezen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar meer comfort? Dan kunt u kiezen voor badslippers met extra ondersteuning in de zool. Ook bieden wij badslippers met een zool met een profiel, wat zorgt voor een massage-effect. U kunt uw perfecte badslippers gemakkelijk online bestellen in onze online winkel!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image