qualitaet banner

De kwaliteit van Witt

1. Kwaliteit

Om onze klanten steeds duurzame en hoogwaardige producten aan te kunnen bieden, hechten we de grootste waarde aan de keuze voor geschikte grondstoffen en de productie van hoogwaardige producten in betrouwbare productiefaciliteiten.

Dankzij meer dan 100 jaar ervaring in de wereld van mode en lingerie en dankzij onze innovatieve mogelijkheden voor een gestage kwaliteitsverbetering kunnen we de beproefde hoge kwaliteit van Witt behouden en zelfs nog verder verbeteren!

qualitaet premium winl

2. De garantie van Witt

Om ervoor te zorgen dat u er lang plezier van kunt hebben, verleent Witt u voor alle artikelen met dit teken garantie op alle materiaal- en productiefouten: wij vergoeden u (tegen overlegging van uw factuur) de volledige aankoopprijs. Uitgezonderd is schade die terug te voeren is op normale slijtage, ongeoorloofd gebruik of geen of incorrect onderhoud.

qualitaet garantie winl

3. Pasvorm

De uitstekende pasvorm is van oudsher een van onze handelsmerken. Om perfect op de individuele stijl, smaak en behoefte van onze klanten afgestemde mode en lingerie te creëren, hebben we voor alle categorieën uit ons assortiment speciale pasvormconcepten ontwikkeld.

Met het oog op naleving en implementatie worden al onze artikelen van de ontwerpfase tot aan het begin van de productie door onze interne kwaliteitsontwikkeling in de gaten gehouden. Hierdoor wordt alle nieuwe mode en nieuw ondergoed telkens verder verbeterd. Speciaal ontwikkelde maattabellen zijn daarbij slechts één van onze vele hulpmiddelen.

Tot slot moet elk nieuw model nog de ultieme pasvormtest doorstaan: het passen door natuurlijk geproportioneerde kleerpoppen, maar ook door echte klanten.

qualitaet passform

4. Controle van de levering

Voordat de kleding en het ondergoed in onze magazijnen terechtkomt, wordt de productie in verschillende stappen grondig gecontroleerd. De eerste controle vindt reeds plaats in de fabriek, door middel van gespecialiseerde inspectiecentra. Steekproefsgewijs wordt nagegaan of de vastgestelde afmetingen, materialen en verwerking in acht zijn genomen. Wanneer er afwijkingen worden vastgesteld, wordt het product ter plaatse uitgesorteerd.

Als het product daarna bij Witt is aangekomen, wordt een verdere controle uitgevoerd door onze eigen afdeling kwaliteitszorg. Pas wanneer bij deze eindcontrole wordt vastgesteld dat de goederen aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, worden ze voor verkoop vrijgegeven.

qualitaet kontrolle

5. Controle-instellingen

Onze producten en productiefaciliteiten worden regelmatig gecontroleerd. Naast de fysieke eisen ligt de nadruk hier ook op de chemische tests waaraan de artikelen worden onderworpen.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat we alleen maar onberispelijke producten in de handel brengen – we overtreffen op veel punten zelfs de wettelijke eisen. Met behulp van het sociale programma van de Otto Group kunnen we ervoor zorgen dat er in de productiebedrijven volgens sociale normen wordt gewerkt.

qualitaet pruefinstitute

6. Feedback van klanten

De mening van onze klanten is voor ons van groot belang en we leren voortdurend van hun feedback. Naast onze competente klantenservice speelt de evaluatie van de redenen voor retour een zeer belangrijke rol.

Regelmatig evalueren we de redenen voor retour zorgvuldig, want deze resultaten helpen ons populaire modellen te herkennen en comfortabele materialen en beproefde leveranciers te selecteren. Alleen zo kunnen wij u mode en lingerie van topkwaliteit aanbieden!

qualitaet kunden

Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image