Sportief-moderne stijl: sportief maar stijlvol

Sportief en supermodieus, comfortabel en opvallend, geschikt voor alledaags gebruik en toch altijd met een vleugje elegantie: kan dat niet? Kan wel! Want sportief-chique outfits zijn helemaal in. We laten u zien hoe u items combineert tot stijlvolle outfits met net dat beetje extra en veel comfort.

GFK7 Stiltypberatung Sportlich modernes Outfit mood NL

Modieuze must-haves voor sportief-chique looks

Jogpants 
Shirts met modieuze details
Leer en leerlooks
Trendy ruitpatroon
Galons

Dit kenmerkt de sportief-moderne stijl voor dames

Zoals zo vaak zit de charme ook bij de sportief-moderne damesmode in de details! Comfortabele materialen worden opgepept door glans- en glitteraccenten. Door felle kleuren, modieuze patronen of een trendy materiaalmix krijgen alledaagse looks iets speciaals en worden ze echte blikvangers.

Jogpants 

Jogpants 

Jogpants 

Wie een joggingbroek draagt, heeft allang niet meer de controle over zijn leven verloren, maar is helemaal trendy. Jogpants luidt het toverwoord dat comfort en stijl verbindt. Dankzij modieuze details zoals borduursels, glittersteentjes of studs zijn jogpants stijlvol en favoriete items voor modieus-sportieve outfits voor dames met stijl.

Shirts met modieuze details

Shirts met modieuze details

Het shirt is een modieuze klassieker en natuurlijk ook bij sportief-chique outfits onmisbaar. Hierop tref je opvallende prints rondom, glanseffecten en fonkelende glitterversieringen net zo goed aan als coole cut-outs, sterke contrasten en sierapplicaties. Soms is meer gewoon meer!

Shirts met modieuze details
Shirts met modieuze details

Leer en leerlooks

Leer en leerlooks

Leer en leerlooks

Als jack in bikerstijl, als goed te combineren broek, als rok of als jurk: leer ziet er altijd stoer, vlot en ook een beetje glamoureus uit. Daarom is het de juiste keuze voor stijlvolle, sportieve damesoutfits. En de leerlook is ook populair als decoratief element dat accenten plaatst. Hiertoe behoren bijvoorbeeld galons, contrastpaspels of applicaties.

Trendy ruitpatroon

Trendy ruitpatroon

Ruiten, pied-de-poule of prince-de-galles-dessin zijn altijd in de mode en passen perfect bij de sportief-moderne look: ze zijn opvallend mooi en combineren sportiviteit met tijdloos mooie elegantie. Trendsetters en durfallen geven een geheel nieuwe interpretatie hieraan door felle kleuren te gebruiken, ze onderling en met andere dessins te combineren of door ze op sweatstof e.d. te plaatsen.

Trendy ruitpatroon
Trendy ruitpatroon
Trendy ruitpatroon

Galons

Galons

Hoewel ze ooit voorbehouden waren aan uniform- en smokingbroeken, zijn galons vandaag de dag een integraal onderdeel van de moderne damesmode. Effen of gestreept, met glitteraccenten of in een leerlook, sieren ze jeans, joggingbroeken, leggings etc. De verticale strepen zijn decoratief en kleden mooi af. Geen wonder dus dat ze nu ook rokken, jurken, blouses en shirts opluisteren.

Galons
Galons
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image