Wow-looks: sportieve, elegante outfits voor dames

Bent u een vrouw die van veelzijdigheid houdt? Die wordt aangetrokken door tegenstellingen? Dan hebben we echt iets voor u: de sportieve, elegante look. Bij deze trend laten we u zien hoe u complete outfits met een sportieve stijl creëert en sportief, casual en elegant op vakkundige wijze combineert.

Stijlvolle stijlbreuk: elegante outfits met een sportief tintje

Een vakkundig gecombineerde stijlbreuk kan een spannende look voor vrouwen zijn. Probeer een jurk met een grafische print bij casual sneakers. Het hoeven niet altijd complete elegante outfits te zijn. Wees dapper en experimenteer met verschillende combinaties om uw eigen, unieke look te vinden.

Trendy kleuren in een nieuw jasje: sportieve, elegante blikvangers

Voelt u zich het fijnst in een sportieve, elegante look, maar mag het soms toch een beetje meer zijn? Ga dan voor kleur! Een opvallend accessoire, een felgekleurd shirt of een stralend mooi jack: kleuren bieden uw outfit net dat beetje extra. De wereld is namelijk kleurrijk en biedt heel veel mogelijkheden om uw persoonlijke stijl te uiten.

Individuele prints voor de sportieve, elegante look

Prints zijn geweldig om uw sportieve, elegante look een persoonlijk tintje te geven. Geometrische patronen, bloemdessins of casual strepen: u hebt heel veel mogelijkheden voor de mooiste combinaties. Onze tip: het onderstuk moet vrij eenvoudig zijn: smalle broeken in effen tinten of jeans in verschillende wassingen kunnen altijd!

Jogpants – comfortabel en elegant tegelijkertijd

Must-haves voor ontspannen elegantie: jogpants. Met een elastische band en een losse snit bieden ze uitzonderlijk draagcomfort en de hele dag een goed humeur. Ze kunnen in een handomdraai ook zeer elegant en stijlvol worden gecombineerd. Of u nu thuis blijf of op pad bent – jogpants zijn onze eerste keuze als het om trendy comfort gaat.

Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image