Soorten onderbroeken

Jazzpants, corrigerende slips, strings, hipsters en en en … het aantal onderbroeksoorten is vrijwel oneindig. Om hier het overzicht te bewaren is helemaal niet zo eenvoudig! En dan is er ook nog de allesbepalende vraag: welke onderbroek past bij mij en mijn figuur? En welke slip draagt u het best onder welk kledingstuk? We brengen licht in de duisternis en hebben voor u een paar tips en trucs voor het kopen van onderkleding!  

Unterhosen-Formen 

Hipster

Deze zit tussen een heupslip en pants in. Door de lage pasvorm op de heupen is deze zeer comfortabel te dragen, de kleine pijpjes maken hem modieus en comfortabel.

Samenvatting:

Ons sportieve allround-talent voor iedereen die houdt van kleine pijpjes!

Heupslip

Bent u op zoek naar een comfortabel zittend, casual en toch modieus model? Dan bevelen wij de heupslip aan! Omdat deze los op de heupen zit en heel comfortabel ter hoogte van de navel eindigt.

Samenvatting:

Een heuphoge favoriet met extra veel comfort!

Slip met lange pijpjes

Strak, met hoge taille en met lange pijpjes: de slip met lange pijpjes wordt gekenmerkt door bijzonder draagcomfort en zorgt ervoor dat de bovenbenen niet tegen elkaar aan schuren.

Samenvatting:

Een ondergoedpartner met veel pluspunten voor iedereen die de voorkeur geeft aan lange pijpjes!

Lange onderbroek

Op koele dagen is de lange onderbroek een ideale partner. Deze houdt u warm, zorgt voor een goede temperatuurregulering en is comfortabel onder broeken, rokken of jurken te dragen. De tailleband eindigt meestal ter hoogte van de navel, waardoor buik en heupen bedekt zijn.

Samenvatting:

Voor iedereen die het snel koud heeft, is deze een heerlijk aanvulling op de outfit.

Tailleslip

De tailleslip bedekt buik en taille en eindigt ter hoogte van de navel. De pijpjes zijn iets langer. Zo zit hij optimaal en is hij ook nog eens heel comfortabel.

Samenvatting:

Een comfortabele slip die buik, taille en bovenbenen bedekt!

Panties

Behoefte aan een sportieve allrounder? Dan zijn pants precies wat u zoekt! Modieus en met een superpasvorm overtuigen ze in alle opzichten. De lage pasvorm op de heupen zorgt ervoor dat niets in de buik snijdt. Anders dan bij de hipster zijn de zijkanten iets breder.

Samenvatting:

De sportieve allrounder voor elk figuur!

Jazzpants

Sport, ontspanning of kantoor? Wat u ook van plan bent: jazzpants doen overal aan mee! Dankzij de geraffineerde snit, de hoge beenopening die de benen heel terloops langer laat lijken, en de vlotte pasvorm op heuphoogte bieden ze maximale bewegingsvrijheid. Zo zitten ze altijd perfect!

Samenvatting:

De sportieve partner met 'lange-beneneffect'!

Tailleslip

Buitengewoon comfortabel: dat is de tailleslip. Door de hogere tailleband die tot aan de taille reikt en waaraan de slip zijn naam te danken heeft, de klassieke beenopening en de brede zijkanten zit deze optimaal. Het zitvlak is bijna helemaal bedekt.

Samenvatting:

Een comfortabele partner voor elke dag!

String

Aantrekkelijk, verleidelijk en perfect onder strakke kleding: de string. Deze bestaat uit twee driehoekige lapjes stof die door twee bandjes bij elkaar worden gehouden. Het ene lapje loopt tot aan de heupen, het andere tussen de billen. Zodoende blijven bij de string de billen helemaal onbedekt.

Samenvatting:

Het verleidelijke geheime wapen onder nauwsluitende kleding!

Welke slip past bij mijn figuur?

  • Beginnend buikje? Dan is de tailleslip perfect! Want door de hogere snit heeft deze een minimaal slankmakend effect heeft, waardoor een beginnend buikje kan worden gecamoufleerd.

  • Smalle heupen? Dat is mooi, want daarmee kunt u vrijwel alle soorten onderkleding dragen! Voor een meer vrouwelijke look zorgen overigens hipsters. De pasvorm op heuphoogte en de bredere zijkanten benadrukken deze extra.

  • Rond zitvlak? Dan mag u zich gelukkig prijzen! Want juist zo'n zitvlak zouden de meeste vrouwen willen hebben. Daarom raden wij hiervoor aan: benadruk de rondingen! Het best lukt dat met een string. Hierdoor komt het ronde zitvlak optimaal tot zijn recht.

  • Plat zitvlak? Ook hier is de tailleslip een goede keuze. Door de hogere snit bedekt deze het zitvlak bijna helemaal, wordt het zitvlak iets gelift en licht gecorrigeerd. Voor mooie vrouwelijke rondingen.

  • Stevige bovenbenen? Kies voor slips met lange pijpjes of tailleslips. Door de langere pijpjes worden de bovenbenen licht gecorrigeerd en schuren ze niet onaangenaam tegen elkaar. Vooral in de zomer zorgt dit echt voor verlichting!

Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image