Mode, die van mij houdt. ❤️

Retourneren

Gewijzigde verzendingsinformatie wegens COVID-19

Begrijp alsjeblieft dat we vanwege de huidige situatie in verband met het coronavirus onze interne processen hebben moeten aanpassen.

Lees hier de volledige informatie >

Iets terugsturen? Geen probleem! Bij ons heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze tijd kunt u via een van de 2500 servicepunten van PostNL retourneren. Vergeet u daarbij niet het meegezonden retouretiket op uw paket te plakken of het onderstaand retouradres te vermelden. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u de reden voor uw retourzending op het retourformulier aangeeft, zodat wij ons aanbod voor u verder kunnen verbeteren. Heeft u moeite daarmee, kunt u altijd onze klantenservice via het contactformulier op onze internetpagina of telefonisch contacteren.

Zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft gemeld het product retour te willen sturen restitueren wij alle gedane betalingen (indien u alle producten retourneert en u heeft gekozen voor de standaard verzendmethode, restitueren wij tevens de verzendkosten). Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij het product hebben ontvangen of u aantoont het product te hebben verstuurd.

Onder ons service nummer 043 – 700 12 42 kunt u de levering van uw product regelen.

Leveringsgebied
Wij leveren onze producten alleen in Nederland.

Nieuwsbrief
  • Actuele koopjes
  • Exclusieve aanbiedingen & waardebonnen
  • Gratis verzending
Aanwijzing inzake gegevensbescherming
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een Gratis verzending!
Aanwijzing inzake gegevensbescherming