Zwabberarmen: zo laat u ze eenvoudig verdwijnen

Dik, slap of gerimpeld? In zeldzame gevallen zijn de bovenarmen volledig getraind en bestaan ze alleen uit spieren. Dus wat te doen? Voor de probleemzone van de bovenarmen luidt het motto: verbergen of handig de aandacht afleiden. Geschikte stylingtips hoe u dikke bovenarmen camoufleert, vindt u hier.

Dit zijn onze modefavorieten die zwabberarmen of dikke bovenarmen eenvoudig wegtoveren

Met deze materialen en modellen kunt u zwabberarmen/dikke bovenarmen camoufleren

De mouwlengte is natuurlijk belangrijk: lange mouwen of ¾-mouwen verbergen uw bovenarmeneenvoudig. De ¾-mouwen leiden de aandacht af naar het midden van de onderarm en laten de arm al met al slanker lijken.

Tip:

Stroop lange mouwen gewoon op. Hiermee bereikt u hetzelfde effect.

En hoe camoufleert u bovenarmen in de zomer? Hier bieden bovenstukken met halflange mouwen die even voor de elleboog eindigen uitkomst.

  • De mouwwijdte speelt een belangrijke rol. Wijder gesneden mouwen zoals raglan-, vleermuis- of ballonmouwen zorgen ervoor dat dikke bovenarmen verdwijnen.

  • Mouwen met elastiek aan het einde krijgen veel wijdte door de rimpeling en camoufleren vakkundig. Ze zijn ideaal bij shirts en blouses voor dikke bovenarmen.

  • Rijkelijk met ruches of volants versierde mouwen, ook pofmouwen, zorgen ervoor dat dikke bovenarmen eenvoudig verdwijnen, trompetmouwen vestigen de aandacht op de wijdte van de boorden.

Ons advies om dikke bovenarmen te camoufleren:

  • Kies donkere kleuren. Deze absorberen het licht en zorgen ervoor dat u er slanker uitziet.

  • Grote patronen leiden af van de bovenarmen.

  • Losse en soepel vallende stoffen camoufleren de bovenarmen in plaats van dat ze strak erop zitten en deze benadrukken.

  • Transparante stoffen of stoffen van kant of met cut-outs verhullen verleidelijk, zonder te bedekken. En: 's zomers zijn ze ook vrij luchtig en licht.

  • Opvallende accessoires zoals een mooi horloge, opvallende ringen, statementkettingen, een brede ceintuur en mooie schoenen leiden de aandacht af.

Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image