Vetkussentjes camoufleren: tips voor rug- en beha-vet

Kent u dat? Onder uw armen en op de rug puilen vetrolletjes onder de beha uit. Onder een shirt tekenen zich vetkussentjes af. Dat is niet alleen een kwestie van te veel kilo's op de weegschaal. Vrouwen van alle maten worstelen ermee. Maar dat is nu voorbij. We hebben de oplossing: naast gezonde voeding en speciale oefeningen om de vetkussentjes te verminderen kiezen we voor geraffineerde modellen, vakkundig verhullen en subtiele afleidingsmanoeuvres.

Rugvet camoufleren: op deze manier verhult u vetrolletjes heel vakkundig

Wat is rugvet?

Op de rug vormen zich vetrolletjes die aan een spar doen denken, omdat ze schuin naar beneden lopen.

Tips om rugvet te camoufleren 

UE fettpolster

De juiste beha: zo camoufleert u rugvet 

Met de juiste snit en een perfecte pasvorm gaat u beha-vet te lijf. Vetkussentjes op de rug verdwijnen als de beha achter extra breed gesneden is. En heel belangrijk: kies de juiste maat uit! 

BH-advies>

De perfecte bovenstukken voor het camoufleren van vetkussentjes op de rug

Op de juiste snit komt het aan! Alles wat in de rug voor meer wijdte zorgt, zoals modellen met achterpas en aansluitende plooien, tuniekshirts met rimpeling op de rug of ook dubbellaagse modellen, verhult vet op de rug vakkundig.Deze materialen zijn vooral geschikt bij rugvet  

Vertrouw op soepel vallende materialen! Onder plakkende, strak zittende jerseystoffen of fijntricot tekent elk vetkussentje zich af. Verder zijn iets zwaardere materialen met stevige feel uitermate geschikt.

En als geweldige combipartner: trek gewoon een mouwloze bodywarmer erover aan en alle probleemzones op de rug, taille en heupen zijn verleden tijd.

Tip:

Kies voor shapewear! Met een onderhemd, body of onderjurk verbergt u probleemzones op de rug. Ze corrigeren perfect en laten vetkussentjes verdwijnen.

Beha-vet camoufleren

Hieronder worden de vetrolletjes verstaan die onder de oksels bij de beha tevoorschijn komen.

Beha met hogere snit

Vetrolletjes onder de armen kunt u handig verbergen als u kiest voor een beha met hoger gesneden zijdelen. Deze verpakken de vetrolletjes vakkundig zodat ze in een keer zijn weggetoverd. En ook hier geldt: kies een beha met de juiste maat uit. Alleen als alles perfect past, kan de beha al zijn functies vervullen. 

BH-advies>

Het juiste armsgat

Als u vet onder de oksels wilt camoufleren, let er dan op dat de armsgaten iets wijder zijn, zodat die deze probleemzone niet benadrukken maar vakkundig verhullen. (zie ook dikke bovenarmen)
 
Pas op bij mouwloze bovenstukken: hier moet u erop letten dat de armsgaten niet te nauw worden en tegelijkertijd ook niet te laag uitvallen, maar vet onder de oksels vakkundig verbergen.

Tops met wijde mouwen

Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image