Schort

59

Mooi keuken schort voor een heerlijk avondmaal bij Witt

Bent u een echte keukenprinses en maakt u vaak de meest geweldige maaltijden klaar voor uw gezin? Dan mag een goed keuken schort natuurlijk niet ontbreken. Dames die graag in de keuken staan, weten vast wel hoe het eraan toe kan gaan. Het verloopt natuurlijk niet altijd vlekkeloos. Zo valt er weleens iets op de grond, spettert er iets omhoog vanuit de pannen of morst u per ongeluk iets over uw kleding. Dit laatste is natuurlijk ongelofelijk zonde! Uw mooie kleding behoort mooi te blijven. Door een schort kunt u voorkomen dat uw kleding vies wordt tijdens het koken. Een schort beschermt uw kleding en vangt eventuele spetters op, zodat uw mooie blouse, uw favoriete jurk of uw geweldige shirt mooi schoon blijft. Zo kunt u genieten van het koken, in een schort van Witt!

Een schort - multifunctioneel in gebruik!

U hoeft een schort niet alleen in de keuken te dragen. Voor het hele huishouden is een schort ideaal. Of u nu de boel een grote schoonmaak geeft of een middagje werkt in de tuin; voor elke bezigheid rondom huis hebben wij een perfect schort voor u! Bovendien ziet u er in een schort van Witt ontzettend modieus uit. Wij bieden u namelijk een schort met de leukste prints en kleuren! Zo ziet u er altijd weer even stralend uit, waar u ook mee bezig bent. Een schort van Witt is niet alleen voor de dames weggelegd. Ook de heren kunnen een schort dragen. Heren die in de tuin werken kunnen een schort speciaal voor tuinieren dragen. Deze is ideaal en beschermt uw kleding tegen nare vlekken die u er niet gemakkelijk uit krijgt. Bovendien is een schort van Witt perfect wanneer u op een zomerse dag besluit heerlijk te gaan barbecueën. Met barbecueën is het belangrijk dat u uzelf goed beschermt. Door een schort te dragen, hoeft u in elk geval niet bang te zijn dat er spetters op uw mooie zomerse overhemd komen! Voel u zeker en fris met een schort van Witt!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image