Korte maten broeken met de perfecte pasvorm bij Your Look… for less!

De kleine dames onder ons weten vast wel hoe lastig het zijn kan, om de juiste broek te vinden. Uw korte benen zijn vaak niet geschikt voor broeken die de kledingwinkels aanbieden. De broekspijpen zullen immers veel te lang zijn. Witt vindt het vervelend dat er zo weinig mogelijkheden zijn voor de dames met korte benen. Daarom bieden wij een brede selectie aan korte maten broeken aan, speciaal voor u ontwikkeld. Deze korte maten broeken zijn perfect voor korte benen, en hebben de juiste pasvorm voor uw lichaamsbouw. Zo zult u er altijd geweldig bijlopen! Geef uzelf de kans om te stralen in een broek met de juiste fit. U voelt zich lekker in uw vel in korte maten broeken van Witt!

Korte maten broeken voor een fijn gevoel bij Witt

Wij vinden uw welbevinden erg belangrijk. U moet zich goed en zeker kunnen voelen. Korte dames kunnen zich soms onzeker voelen door hun lengte. Door de juiste kleding te dragen, kunt u ervoor zorgen dat u zich een stuk langer voelt. Het is bij kleine dames vooral belangrijk dat de kleding niet wijd valt; weg met de baggy broeken dus! Onze korte maten broeken zijn speciaal ontwikkeld voor korte benen. Doordat de naden en plooien in onze korte maten broeken in de lengte te lopen, zult u er optisch langer uitzien. De korte maten broeken worden ontworpen uit de beste materialen, zodat uw korte maten broeken optimaal comfort hebben en u er lang van kunt genieten. Bij korte maten broeken voor de kleine vrouw is het belangrijk dat de broek een rechte pijp heeft of strak om uw benen zit. Een skinny jeans, past bijvoorbeeld perfect. Een nette broek met een plooi in de lengte, zorgt ervoor dat u langer lijkt.

Kledingadvies met korte maten broeken van Witt

U kunt helaas niets anders doen dan accepteren dat u nu eenmaal een korte dame bent. Toch kunt u er met vele tips en handigheden voor zorgen, dat u optisch langer lijkt dan dat u eigenlijk bent. Dit heeft een positieve invloed op uw uitstraling; u voelt zich immers beter. Korte maten broeken behoren in elk geval strak te zijn of een rechte broekspijp te hebben; dit was al bekend. Er zijn nog veel andere mogelijkheden die u zelf kunt toepassen, zonder al teveel moeite.

Zo kunt u korte maten broeken met een hoge taille dragen. Doordat de taille hoger is, lijkt het alsof uw onderlichaam langer is; een deel van uw bovenlichaam wordt als het ware aan uw onderlichaam geplakt. Bovendien kunt u door de juiste schoenen langere benen creëren. Door uw schoeisel in ongeveer dezelfde kleur als uw broek te dragen, lopen uw benen als het ware door. Door middel van een stuk huid te laten zien (denk hierbij aan uw enkel) zorgt u er tevens voor dat uw benen langer lijken.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image