Mode, die van mij houdt. ❤️

Voordelen voor u als nieuwe klant!*

4 cadeaus voor u!

143 kw01 nkg ak winl

Als dankbetuiging voor uw eerste bestelling ontvangt u nu bij een minimale bestelwaarde van € 25 deze 3-delige accessoireset van handtas, horloge en sjaal en gratis verzending! Bovendien ontvangst u ook de actuele Witt International Catalogus.

3-delige accessoireset van handtas, horloge en sjaal

Modieuze blikvangers voor elke gelegenheid

Eén ding hebben bijna alle vrouwen gemeen: een voorliefde voor chique accessoires. Die zijn er voor u, en wel drie tegelijk. De handtas van in stijlvol rood is ideaal voor vele gelegenheden. Het is het kleuraccent bij elegant zwart en chique outfits. Staat ook heel mooi bij een jeans. Ideale partner is daarbij het chique horloge met de rode band - een geraddineerde blikvanger die de aandacht trekt. Perfect afgerond wordt uw outfit door de bijpassende sjaal in vrolijk bloemdessin.

Belangrijk: Voor uw gratis geschenk geeft u alstublieft dit artikelnummer 998087007 en voor de gratis verzending geeft u deze code 1CADEAU157 aan het einde van het bestelproces in het veld voucher in.

*Als dit artikel op is, ontvangt u een vervangend artikel! Alleen voor nieuwe klanten. Slechts 1 geschenk per bestelling. Niet met andere geschenk- en waardebonacties te combineren.

Nieuwsbrief
  • Actuele koopjes
  • Exclusieve aanbiedingen & waardebonnen
  • Gratis verzending
Aanwijzing inzake gegevensbescherming
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een Gratis verzending!
Aanwijzing inzake gegevensbescherming
Newsletter Banner Image