Heerlijke ochtendjas voor een ontspannen morgen bij Witt

Er is niets lekkerder dan uitgerust wakker worden. U stapt fris en fruitig uw bed uit en trekt een lekker warme ochtendjas aan. De warmte van uw nachtkleding en uw lichaam van het slapen behoudt u zo langer en dit geeft u een heerlijk comfortabel gevoel. Een ochtendjas van Witt voelt aan als een zachte warme deken die uw lichaam bedekt. U kunt in uw ochtendjas naar de keuken om een ontbijtje voor uzelf te maken. Niets is tenslotte belangrijker als een goede start! Een ontspannen morgen is prettig wanneer u een drukke dag voor de boeg hebt. U kunt alles rustig aan doen en genieten van het moment. Ontspannen met een kopje koffie of thee de krant doornemen, luisteren naar de ochtendshow op de radio of gewoon even helemaal niets. In een ochtendjas van Witt start uw morgen goed!

Ochtendjas voor heren bij Witt

Voor heren heeft Witt een geschikte ochtendjas. U kunt de ochtendjas in verschillende kleuren en met verschillende dessins online bestellen. U kunt genieten van de beste materialen. Zo heeft Witt een velours badjas in het assortiment, voor een ultiem zacht en comfortabel gevoel. Heerlijk voor in de ochtend, maar ook wanneer u na een lange dag thuiskomt en geen behoefte meer heeft aan uw alledaagse kleding. U hoeft alleen uw ochtendjas en een paar pantoffels aan te trekken en u bent klaar voor ultieme ontspanning. Ook heerlijk is de ochtendjas na een warme douche of een ontspannen bad. Na het afdrogen kunt u genieten van zachtheid en optimaal draagcomfort in een ochtendjas van Witt. Ontspanning gegarandeerd!

Ochtendjas voor dames bij Witt

Dames hebben altijd al een uitgebreide keuze. Dit geldt eigenlijk voor alle damesmode, maar in het speciaal voor een ochtendjas. Zo kunnen de dames kiezen uit de mooiste kleuren, de leukste dessins en de beste materialen. U kunt bijvoorbeeld een velours ochtendjas bestellen, maar wij bieden de ochtendjas ook aan in badstof en satijn. Alle materialen voelen anders aan en u kunt zelf beslissen welk materiaal u het prettigst vindt. De ochtendjas is niet alleen geschikt voor thuis! Ook buitenshuis kunt u de ochtendjas gebruiken; bijvoorbeeld als u een ontspannen dag in de sauna doorbrengt. Lekker genieten van een kopje kruidenthee in uw ochtendjas zorgt voor ultieme ontspanning!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image