Mooi poloshirt voor een sportieve look bij Witt

Het poloshirt heeft een sportieve uitstraling en dit heeft alles te maken met het ontstaan van dit geweldige kledingstuk. In de vorige eeuw is het poloshirt ontworpen voor tennis. Vroeger droeg men gedurende een potje tennis ongemakkelijke overhemden met lange mouw. Een poloshirt zou er een betere situatie van maken. Met korte mouw en een goede ademende stof, kon er goed getennist worden! Tegenwoordig wordt het poloshirt echt niet meer alleen op de tennisbaan gedragen. In de alledaagse wereld is een poloshirt een geliefd kledingstuk bij zowel dames als heren. Vaak zijn deze modellen dan ook unisex en in meerdere kleuren te verkrijgen. Bij Witt vindt u een ruim assortiment met een geweldig poloshirt speciaal voor u. Of u nu gaat tennissen of niet; een poloshirt is in het alledaagse leven sowieso een perfecte match.

Poloshirt voor heren online bestellen bij Witt

Een poloshirt past perfect bij de alledaagse look van de moderne man. U kunt een poloshirt zo dragen en combineren met casual jeans en gympen voor een ultra sportieve look. Ook kunt u een poloshirt combineren met een nette broek en hippe bootschoenen. Voor de koudere dagen vindt u in het assortiment van Witt een poloshirt met lange mouwen. Ook kunt u uw poloshirt combineren met een warm vest of een dikke trui. De kraag van het poloshirt komt er dan net bovenuit. Dit geeft een leuk effect. In het assortiment van Witt vindt u een klassiek poloshirt in de leukste kleuren, maar ook een poloshirt met een hippe print of een extra detail. Een klassiek poloshirt is afgewerkt met een paar knoopjes bij de kraag die u de mogelijkheid geven de knoopjes open te laten of dicht te doen. Ook kunt u kiezen voor een ritssluiting; dit geeft weer een ander effect. Neemt u eens een kijkje in ons assortiment en ontdek de collectie!

Poloshirt voor dames online kopen bij Witt

Voor dames hebben wij een ruime selectie aan poloshirts geschikt voor elk moment. Een poloshirt is een informeel kledingstuk en wordt dus niet zo gauw gedragen op de werkvloer, maar u kunt het wel perfect combineren op een alledaagse dag. Een poloshirt kunt u dragen in combinatie met jeans, maar ook met een nette broek. Dames kunnen een poloshirt zelfs combineren met een rok! Het poloshirt, de ideale combinatiepartner voor een sportieve look!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image