Korte rokken voor elke dame bij Witt

Voor kleine dames die graag wat langer willen lijken, kan het lastig zijn om de juiste kleding te vinden. Toch biedt kleding vele mogelijkheden, om uw figuur optisch langer te laten lijken. Door middel van de juiste kledingtips toe te passen, lijken uw benen stukke langer dan dat ze in werkelijkheid zijn. Onze korte rokken zijn speciaal ontworpen voor de kleine dames onder ons en zijn de perfecte kledingmatch voor u! Wanneer u graag optisch langere benen wilt creëren, kunt u dit het beste doen met onze korte rokken. Deze kunnen het beste recht naar beneden lopen, zodat u als het ware een potloodfiguur krijgt. Dit zorgt ervoor dat uw onderlichaam een stuk langer lijkt dan u gewend bent! Witt biedt vele korte rokken aan die recht lopen, zodat u korte rokken kunt kiezen die het beste bij u passen!

Wanneer u klein bent, kunt u het beste een beetje oppassen met drukke prints. Prints leggen namelijk de nadruk op hetgeen waar u de prints op draagt. Wilt u bijvoorbeeld uw benen optisch langer laten lijken? Dan kunt u het beste uw benen kleden in een egale kleur. Korte rokken in zwart, kunt u leuk combineren met een top met een printje. Door dan een zwarte panty en zwarte schoenen te dragen, lijken uw benen ontzettend lang! Creëer lengte met de korte rokken van Witt!

Korte rokken voor elk seizoen online bestellen bij Witt

Korte rokken kunt u gedurende het hele jaar dragen. In de zomer kunt u uw korte rokken combineren met een fleurige top en leuke instappers, en in de wintermaanden kunt u uw korte rokken dragen met een panty, maillot, thermolegging en een leuk jasje. Voor de kleine dames is het echter wel belangrijk te weten hoe u zich het beste kunt kleden. Een wijde rok zorgt er bijvoorbeeld voor dat u kleiner lijkt, en dit is niet wat u wilt. Door uw lengte optisch te verlengen, kunt u ervoor kiezen uw gehele outfit in één kleur te dragen. Zo lijkt u langer. Bovendien kunt u korte rokken met een hoge taille dragen zodat u langer lijkt. Uiteraard kunt u er nog voor kiezen om hakken te dragen, maar dit is niet noodzakelijk. Met de korte maten mode van Witt, kunt u zich altijd op uw best kleden!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image