Startpagina/Dames/Gezondheid/Incontinentie artikelen

Incontinentiemateriaal bestellen in de online winkel van Witt

Incontinentie is een probleem waar nog niet echt over gesproken wordt, ondanks dat het ontzettend vaak voorkomt! Er zijn erg veel mannen en vrouwen die op zowel jonge als oudere leeftijd te maken krijgen met incontinentie. Dit kan als ontzettend vervelend worden ervaren, maar wij bieden u een breed assortiment aan met incontinentiemateriaal, wat uw leven een stuk makkelijker maakt. Wij halen uw zorgen weg en zorgen ervoor dat u zich zeker voelt. Vindt u het vervelend om naar de winkel te gaan en uw incontinentiemateriaal daar te kopen? Wij begrijpen erg goed dat u zich ongemakkelijk kunt voelen en willen er dan ook graag voor zorgen dat u deze gevoelens niet langer heeft. U kunt in onze online winkel, uw incontinentiemateriaal gemakkelijk en snel online bestellen. U kunt heerlijk ontspannen in uw eigen omgeving blijven, zonder anderen om u heen. Neem uw tijd en kies uit ons uitgebreide assortiment het juiste incontinentiemateriaal voor u.

Incontinentiemateriaal voor uw comfort en welzijn

Incontinentie kan verschillen in hevigheid. Bij de een is het erg licht aanwezig, en bij de ander sterk. Het is dus belangrijk het juiste incontinentiemateriaal te kiezen, passend bij uw vorm van incontinentie. Bij een lichte incontinentie raden wij bijvoorbeeld een incontinentieslip aan; deze biedt lichte bescherming en kunt u discreet onder uw kleding dragen. Bij hevigere incontinentie, is inlegverband geschikt. Deze houdt het vocht beter vast. U kunt zich zeker voelen met het incontinentiemateriaal van Witt!

Incontinentiemateriaal voor uw matras

’s Nachts wanneer u slaapt, kan er ook weleens een ongelukje gebeuren. Dit is natuurlijk erg vervelend en aangezien u een goede nachtrust nodig heeft, is het van belang dat u goed incontinentiemateriaal tot uw beschikking heeft. Zo bent u verzekerd van een droge nacht waarin u heerlijk heeft kunnen slapen. Het is belangrijk dat uw matras beschermd wordt, zodat er geen nare geurtjes en bacteriën zich in uw matras kunnen nestelen. Door middel van het gebruik van een matrasbeschermer en inleggers kunt u uw matras fris houden. Witt heeft speciale airlaid-inleggers, die extreem absorberend en snel drogend zijn. De vloeistof wordt vrijwel direct omgezet in een gel zodat er geen vervelende vochtplekken ontstaan. Voel u fijn, zeker en comfortabel met het incontinentiemateriaal van Witt!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image