Advies

Bügel-BHs bringen Ihren Busen in Form und zaubern ein ansprechendes Dekolleté. Wir verraten Ihnen, was die Vorteile von BHs mit Bügel sind. Unser Ratgeber zeigt Ihnen außerdem, wie Sie die richtige Passform für Ihre Oberweite finden.

Zum Ratgeber

Goede beugel-bh voor een geweldig figuur bij Witt

Een beugel-bh is erg belangrijk. Zeker voor de dames met vollere buste, is het belangrijk om genoeg ondersteuning te krijgen. Bovendien ziet uw bovenkleding er beter uit met de juiste beugel-bh; het vormt uw bovenlichaam. Er zijn ook bh’s te koop zonder beugel. Sommige dames vinden dit prettiger, maar vooral dames met vollere buste zijn eigenlijk verplicht om een beugel-bh te dragen. Bovendien hoeft het niet vervelend te zijn. Een beugel-bh voelt vaak vervelend aan, omdat u dan niet de juiste maat draagt. Doordat u een verkeerde maat draagt, kan de beugel-bh vervelend zitten en steken. U kunt het beste uw buste opmeten en zo kunt u zelf de perfecte beugel-bh aanmeten. Bij Witt vindt u vele modellen van de beugel-bh die u de juiste steun en optimaal draagcomfort bieden. Zo bent u verzekerd van een juiste houding en een prettig gevoel, de hele dag door.

Beugel-bh van hoogwaardige kwaliteit bij Witt

Witt vindt uw welbevinden erg belangrijk. Wij zorgen er dan ook voor, dat al onze mode de juiste kwaliteit heeft. Zo voelt u zich de hele dag geweldig! Een beugel-bh van Witt biedt u optimale steun en een comfortabel gevoel. Het is belangrijk om een goede beugel-bh aan te schaffen. U kunt beter één beugel-bh met een hoogwaardige kwaliteit bestellen, dan drie goedkope bh’s met een korte levensduur. De juiste beugel-bh gaat lang mee en zo kunt u elke dag genieten! Bij Witt kunt u vele modellen vinden die passen bij verschillende momenten. Wij hebben bijvoorbeeld een basis beugel-bh in ons assortiment, die perfect past onder een wit shirt. Zo voorkomt u dat uw beugel-bh doorschijnt. Ook vindt u in ons assortiment een romantische beugel-bh. Wij hebben verschillende modellen in mooie kleuren en tinten, afgewerkt met kant, satijn en diverse versiersels. Uw beugel-bh mag namelijk gezien worden! U kunt zich optimaal vrouwelijk voelen in een mooie romantische beugel-bh van Witt.

Beugel-bh voor dames met een maatje meer bij Witt

Bent u een dame met een maatje meer en op zoek naar een goede beugel-bh voor de juiste ondersteuning? Dan bent u bij Witt aan het juiste adres! Wij bieden u modellen aan, speciaal voor de dames met grote maten. Neemt u ook eens een kijkje in onze categorie ‘grote maten’. Daar vindt u nog meer mode voor dames met een maatje meer!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image