Menu Sluiten

CL Premium

43 Artikelen

Bijzondere materialen en geraffineerde details

CL Premium

Verlangen naar mode

Modieus vrouwelijk, sportief of trendy: met creation L Premium breiden wij onze creation L-collectie uit met een voortreffelijke, zeer hoogwaardige lijn.

Bekroon uw garderobe met kostbare natuurlijke materialen en huidvriendelijke materiaalmixen.

Zorgvuldig ontwikkelde modellen en geraffineerde details onderstrepen de exclusiviteit van creation L Premium. Fijn afgestemde kleurencombinaties maken uw look perfect. Laat uzelf van uw meest waardevolle kant zien.


CL Premium

Zijde

Een geschenk van de natuur: deze kostbare vezel wordt gewonnen uit de cocons van de zijderups. Items van zijde zijn favorieten waar we het hele jaar door van genieten dankzij hun schitterende glans en temperatuurregulerende eigenschappen.

Kasjmier 2-draads

Een pullover van kasjmier begeleidt u door alle seizoenen, omhult u vederlicht en zorgt voor een zeer aangenaam gevoel. Het 2-draads kasjmier, dat typisch voor echte favorieten is, is bijzonder kostbaar en warm.


CL Premium

Lamsnappa

Ongelooflijk stijlvol, buitengewoon tijdloos: lamsnappa behoort dankzij zijn fijne structuur tot de meest soepele leersoorten. Met zijn fluweelzachte oppervlak biedt het exclusief draagcomfort en geeft het zijn drager een trendy understatement.

Pima-katoen

Pima-katoen is de koning van zijn soort. Deze zachtste en tegelijkertijd sterkste katoensoort heeft bijzonder lange, fijne vezels die voor een glad en stijlvol glanzend weefsel zorgen. En het beste nieuws: bolletjesvorming is verleden tijd!


Econda-Logo