Broeken

438

Grote maten heren broeken voor optimaal comfort bij Witt

Het is belangrijk dat u zich optimaal comfortabel kan voelen in uw kleding. Voor de heren met een maatje meer, kan kleding nog weleens een struikelpunt zijn; veel kleding snijdt of zit nèt iets te strak, waardoor u zich al gauw niet lekker voelt. Dit straalt u dan ook uit. Het is belangrijk dat u tevreden bent met uzelf en dat u zich ook zo kunt voelen. Bij Witt begrijpen wij dit en wij hebben er dan ook alles aan gedaan, om voor u een geweldige collectie aan grote maten heren broeken samen te stellen. Deze grote maten heren broeken zijn speciaal voor uw figuur ontwikkeld en bieden u extra veel comfort. Wij werken alleen met materialen die u goed laten voelen. Doordat de grote maten heren broeken speciaal zijn ontworpen voor de heer met een maatje meer, bent u verzekerd van optimaal draagcomfort en een perfecte pasvorm. Zo kunt u weer stralend de dag door!

Grote maten heren broeken voor elke gelegenheid bij Witt

Voor de heren met een maatje meer zijn grote maten heren broeken een noodzakelijk kledingstuk. Voor heren is er nu eenmaal nog niet zoveel keuze als bij de moderne vrouw. Hierom is het des te belangrijker, dat heren een ruim assortiment aan grote maten heren broeken in hun garderobe hebben, zodat er voor elke dag en elke gelegenheid de perfect passende herenbroek bij zit. Wanneer u graag op kantoor wat netter gekleed gaat of een zakelijk evenement heeft, kunt u zich daar perfect op kleden met onze nette grote maten heren broeken. Wij bieden u nette broeken in subtiele tinten als grijs, bruintinten en zwart. Deze grote maten heren broeken kunt u perfect combineren met een net overhemd voor een zakelijke uitstraling.

Voor een alledaagse dag heeft Witt verschillende modellen grote maten heren broeken in het assortiment. U kunt uiteraard uw nette broeken ook dragen op een alledaagse dag; dit is geheel afhankelijk van uw stijl. Vindt u het prettig om wat meer casual gekleed te gaan op zo’n dag, dan hebben wij verschillende grote maten heren broeken in ons assortiment die ervoor zorgen dat u een casual en ontspannen uitstraling heeft. Wat dacht u van de jeans? De jeans is een rasechte klassieker in de broekenwereld. Deze kunt u eigenlijk met alle bovenstukken combineren; van een net overhemd tot een simpel t shirt. Voor extra comfort, wanneer u bijvoorbeeld een lange afstand moet autorijden, kunt u onze comfortbroek of een chauffeursbroek dragen. Deze hebben een elastische tailleband wat zorgt voor optimaal comfort wanneer u langdurig zit. Voor grote maten heren broeken, bent u bij Witt aan het juiste adres!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image