Twinset voor een geweldige look bij Witt

Een twinset is een set van een truitje en een bijpassend vest. Deze zijn beide van dezelfde materialen gemaakt en hebben dezelfde prints. Het is ideaal en u hoeft alleen nog maar de juiste bijpassende broek of rok te vinden. De twinset is een klassiek kledingstuk en werd gedragen door echte stijliconen als Grace Kelly en Audrey Hepburn. Het werd destijds vooral gezien als een kledingstuk wat gedragen werd door welvarende mensen. Het is een informeel kledingstuk en wordt hedendaags dan ook gedragen naar informele gelegenheden en evenementen. De top behoort nauw aan het lichaam te zitten en het vestje iets ruimer. De meeste dames dragen de twinset in combinatie met een mooie vrouwelijke rok. Tegenwoordig kunt u het natuurlijk ook met iets anders combineren; laat uw fantasie erop los. Met mooie accessoires kunt u een twinset wat extra pit geven.

Twinset voor een fabuleuze uitstraling bij Witt

De twinset is al jaren bekend in de modewereld. Het is een klassiek model en nog altijd even populair als voorheen. Het is dan weliswaar een informeel kledingstuk, maar dit betekent niet dat het niet uitermate geschikt is voor op de werkvloer. U kunt de twinset netjes in combinatie met een nette broek of een nette rok dragen. Wat subtiele accessoires kunt u toevoegen voor wat extra bling. Een twinset is van nature een vrij bescheiden kledingset, en u kunt daarom met accessoires wel een beetje uitpakken.

Twinset voor elke stijlvolle dame online bij Witt

Lichte lieve en vrouwelijke tinten zijn kenmerkend voor de twinset. De top onder draagt u vaak strak aan uw lichaam en het vestje valt iets wijder. U kunt eventueel wanneer er knoopjes zijn subtiel één knoopje dicht laten. De twinset geeft u een zachte en vrouwelijke, doch stijlvolle en zakelijke look. In ons assortiment vindt u vele modellen van de twinset. Zo zit er altijd een twinset tussen die aansluit bij uw wensen.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image