Breimode

2684

Grote maten truien voor de dame van vandaag bij Witt

De moderne dame heeft een garderobe nodig die zo uitgebreid is, dat er oneindig veel kledingcombinaties mogelijk zijn. Mode verandert altijd en er komen steeds meer kledingstukken bij. Waar voorheen de jurk voornamelijk gedragen werd bij speciale gelegenheden, wordt dit kledingstuk nu voor allerlei gelegenheden gebruikt. Tegenwoordig gaat ‘de basis’ veel verder dan wat simpele shirts en broeken. Grote maten truien hebben bijvoorbeeld een ereplaats gekregen in de garderobe van de dame van vandaag. U kunt deze prachtstukken geweldig combineren met allerlei andere kledingstukken, en bovendien zijn grote maten truien voor elk seizoen geschikt. Voorheen werden deze voornamelijk in de wintermaanden gedragen, wanneer het erg koud is en u uw lichaam goed warm moet houden. Tegenwoordig bestaan er echter enorm veel varianten op grote maten truien. Zo zijn er truien in verschillende diktes, van verschillende materialen, op allerlei manieren gemaakt en te verkrijgen in een veelzijdig kleurenpalet.

Stylingtips voor grote maten truien bij Witt

Er zijn oneindig veel combinatiemogelijkheden met grote maten truien. U kunt ervoor kiezen om het te combineren met casual jeans, voor een ontspannen en simpele look. U kunt echter ook uitpakken en deze look versieren met allerhande accessoires en een trendy paar schoenen. Wanneer u ervoor kiest om uw kleding simpel te houden, is het weleens leuk om uit te pakken met sierraden. Kiest u ervoor om juist met uw grote maten truien uit te pakken? Dan is het verstandig om de accessoires zo min mogelijk te dragen. Less is more; wanneer u teveel accessoires toevoegt, zult u er al gauw te gestyled bijlopen. U kunt het het beste zo simpel mogelijk houden met een aantal lichte accenten die de nadruk leggen op hetgeen waar u de nadruk op wilt leggen. Zo kunt u bijvoorbeeld een aanwezige ketting toevoegen, zodat de nadruk ligt op uw hals. Door opvallende schoenen te dragen, legt u de nadruk op uw voeten.

Grote maten truien kunt u overigens leuk combineren met andere kledingstukken. Zo kunt u een blouse onder uw grote maten truien dragen. De kraag van uw blouse zal er deels bovenuit komen, wat een leuk effect geeft. U kunt uw grote maten truien dragen op een broek, maar volgens de laatste trends, kunt u uw grote maten truien ook perfect dragen op een rok. Dit zorgt ervoor dat uw look zowel vrouwelijk als casual is. Door de rok en de grote maten truien te combineren met sportieve gympen, ziet u er ontzettend stijlvol uit! Grote maten truien behoren tot de basis van uw garderobe. Neemt u dus gauw een kijkje in ons ruime assortiment, en maak een selectie van uw nieuwe favoriete basics!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!

Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, trends en acties die worden aangeboden op witt-international.nl (uitgevoerd door Josef Witt GmbH) ...

Meer tonen
Newsletter Banner Image