Steunkousen

3

Praktische steunkousen voor de juiste ondersteuning bij WITT International

Steunkousen zijn niet geschikt voor elke dag en worden over het algemeen alleen gedragen door personen die de steun van steunkousen daadwerkelijk nodig hebben. Waarom draagt men steunkousen, vraagt u zich af? Steunkousen zijn bedoeld om extra druk uit te oefenen op uw been om vochtophoping tegen te gaan. De afvoer van vocht in de bloedvaten wordt verbeterd door het dragen van steunkousen. Ook worden ze regelmatig gedragen door zwangere vrouwen en gedurende een lange vliegreis, om spataderen of trombose te voorkomen. Steunkousen hebben dus een zeer praktische functie. Uw benen zijn erg belangrijk en u gebruikt uw benen uw hele leven. Dit wilt u uiteraard zo houden. Toch kan vochtophoping vaak erg vervelend zijn en dit kan erg veel nare druk uitoefenen op uw benen. Om u zo prettig mogelijk door de dag te helpen, heeft WITT International diverse steunkousen in het assortiment. Zo kunt u zich elke dag opnieuw goed voelen!

Steunkousen kopen in de online winkel van WITT International

Vindt u het lastig om een goede aanbieder van steunkousen te vinden? Bent u op zoek naar steunkousen van de beste kwaliteit, maar wilt u niet de hoofdprijs betalen? Bij WITT International bent u aan het juiste adres. Hier vindt u vele steunkousen voor een schappelijke prijs. Deze steunkousen worden ontwikkeld met veel zorg en aandacht en dit heeft geresulteerd in steunkousen van de beste kwaliteit. Geniet van optimaal draagcomfort en de perfecte pasvorm. U zult zich elke dag prettig voelen en de steunkousen oefenen de juiste druk uit op de plekken waar u het nodig heeft. Neemt u een kijkje in het ruime assortiment en kies uw passende steunkousen.

Aantrekhulp steunkousen voor een makkelijke start bij WITT International

Moet u elke dag steunkousen dragen en is dit soms nog weleens lastig met aantrekken? WITT International heeft de gepatenteerde aantrekhulp voor steunkousen voor u. Deze aantrekhulp is de perfecte uitkomst voor een zorgeloze morgen. Uw rug wordt gespaard en de grepen zijn bedekt met anti-slip materiaal. Zo kunt u gemakkelijk zonder hulp uw steunkousen aantrekken, elke dag weer!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een GRATIS VERZENDING!
Aanwijzing inzake gegevensbescherming
Newsletter Banner Image