We zijn er nu ook voor u. ❤️ Alles wat u nu moet weten! Meer informatie hierover >

Levering

Vanwege de huidige omstandigheden heeft u een bedenktijd van 60 dagen.
Meer informatie vindt u hier.

Uw bestelling wordt door PostNL bij u thuis bezorgd. Mocht u de eerste afleverpoging niet thuis zijn dan probeert de bezorger uw pakket af te geven bij buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een 'niet-thuiscode' bij u achter. Met deze code kunt u tot 22:00 uur een nieuw bezorgmoment kiezen. Als u niets doet, komt de bezorger de eerstvolgende bezorgdag nog een keer bij u langs. Bent u niet thuis bij de tweede bezorgpoging, ook dan laat de bezorger een kaartje bij u achter. Hierop staat dan vermeld waar u uw pakket kunt ophalen. Deze informatie vindt u ook in de track & trace. Is het pakket afgeleverd bij een PostNL-locatie, blijft het maximaal 7 dagen liggen om te worden opgehaald. Om de leverstatus exact te kunnen volgen, stellen wij u de bijbehorende T&T code ter beschikking. Klikt u eenvoudig op de link, die u in uw verzendbevestiging of na login in uw klantomgeving kunt vinden.

Complete levering

Als alle artikelen van uw bestelling leverbaar zijn, worden deze meteen in 1 zending binnen ongeveer een week verstuurd. Is niet alles meteen voorradig, reserveren wij de gewenste artikelen tot de bestelling compleet is. Echter op zijn laatste na 3 weken verlaat uw pakket ons magazijn. Zijn dan niet alle artikelen leverbaar, ontvangt u de bestelling in delen.

Directe levering:
De artikelen van uw bestelling die direct leverbaar zijn, worden u direct toegezonden. Als niet alle artikelen meteen leverbaar zijn ontvangt u een nalevering of naleveringen zo gauw de artikelen wel leverbaar zijn.

Gewenste levertermijn (zonder bijkomende kosten)

Indien u een speciale levertermijn wenst, die minstens een week na uw bestelling ligt, is dat geen probleem. U kunt gewoon de week aangeven wanneer wij moeten leveren. Bij uw bestelling moet u dan de eerste werkdag van de bewuste week aangeven.

Servicepunt van PostNl

Als u vaak niet thuis bent kunt u uw bestelling afhalen bij een van de meer dan 2.000 Servicepunten van PostNl. U heeft 7 dagen de tijd om binnen de openingstijden uw pakket af te halen. Denk er bij het afhalen aan dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt.

Nieuwsbrief
  • Actuele koopjes
  • Exclusieve aanbiedingen & waardebonnen
  • Gratis verzending
Aanwijzing inzake gegevensbescherming
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een Gratis verzending!
Aanwijzing inzake gegevensbescherming