Mode, die van mij houdt. ❤️

Levering

Gewijzigde verzendingsinformatie wegens COVID-19

Begrijp alsjeblieft dat we vanwege de huidige situatie in verband met het coronavirus onze interne processen hebben moeten aanpassen.

Lees hier de volledige informatie >

Uw bestelling wordt door PostNL bij u thuis bezorgd. Bent u niet thuis? Dan bezorgt PostNL het pakket bij de buren. Lukt dit niet, dan kunt u de eerst volgende werkdag vanaf 15:00 uur uw pakket ophalen bij een PostNL locatie.

Complete levering

Als alle artikelen van uw bestelling leverbaar zijn, worden deze meteen in 1 zending binnen ongeveer een week verstuurd. Is niet alles meteen voorradig, reserveren wij de gewenste artikelen tot de bestelling compleet is. Echter op zijn laatste na 3 weken verlaat uw pakket ons magazijn. Zijn dan niet alle artikelen leverbaar, ontvangt u de bestelling in delen.

Directe levering:
De artikelen van uw bestelling die direct leverbaar zijn, worden u direct toegezonden. Als niet alle artikelen meteen leverbaar zijn ontvangt u een nalevering of naleveringen zo gauw de artikelen wel leverbaar zijn.

Gewenste levertermijn (zonder bijkomende kosten)

Indien u een speciale levertermijn wenst, die minstens een week na uw bestelling ligt, is dat geen probleem. U kunt gewoon de week aangeven wanneer wij moeten leveren. Bij uw bestelling moet u dan de eerste werkdag van de bewuste week aangeven.

Servicepunt van PostNL

Als u vaak niet thuis bent kunt u uw bestelling afhalen bij een van de meer dan 2.000 Servicepunten van PostNL. U heeft 7 dagen de tijd om binnen de openingstijden uw pakket af te halen. Denk er bij het afhalen aan dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt.

Nieuwsbrief
  • Actuele koopjes
  • Exclusieve aanbiedingen & waardebonnen
  • Gratis verzending
Aanwijzing inzake gegevensbescherming
Onze nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang een Gratis verzending!
Aanwijzing inzake gegevensbescherming